Sheepses Creează un cont nou, intră în cont, editează contul
Vezi produsele aflate acum în coş
Trimite comanda
Ieşi din cont
  Prima pagină » Întrebări frecvente Cum cumpăr?  | Despre tricouri  |  Blog  | Contact   
Catalog de tricouri
Designeri
Contact
Telefon:
0722.42.6243

Intrebari:
oaiacentrala@sheepses.ro

Comenzi:
vreauooaie@sheepses.ro

Business to Business:
vreauoturma@sheepses.ro
Căutare rapidă
Întrebări frecvente Întrebări frecvente

Ce faceţi cu informaţiile despre mine pe care vi le dau?
Le folosim pentru a verifica şi pentru a trimite comanda. Dacă vrei, îţi trimitem şi un newsletter din când în când. Atât. Informaţiile rămân confidenţiale şi nu le vom da nimănui.

Cum ştiu ce măsură mi se potriveşte?
Te măsori conform imaginii din tabelul de aici şi apoi alegi.

Cum cumpăr?
Ah, întrebarea esenţială. Tocmai de aceea, i-am acordat o pagină specială.

Cum este livrată comanda şi cum plătesc?
Momentan punem la dispoziţia clienţilor noştri două modalităţi de livrare: prin Poşta română sau prin curier rapid. Plata se face ramburs, la primirea coletului.

Dacă ai ales modalitatea de livrare prin Poşta română, după 3-4 zile de la schimbarea statusului comenzii în "Trimisă", vei primi în cutia poştală un aviz prin care eşti anunţat că ai un colet de ridicat. Va trebui să mergi la oficiul poştal cu acest aviz, împreună cu buletinul, şi vei primi coletul după ce vei achita ramburs costul comenzii.

Important! Trebuie să ştii că Poşta română are o regulă: dacă adresa de pe colet nu corespunde cu cea din buletin, funcţionarul nu va elibera coletul. În cazul în care stai la altă adresă decât cea din buletin şi doreşti să ridici coletul de la oficiul poştal din apropiere, te rugăm să ne anunţi, pentru a putea expedia coletul Post restant. Aceasta înseamnă că pe colet trecem doar numele tău şi numărul oficiului poştal unde va ajunge coletul, iar tu nu vei mai primi avizul în cutia poştală. De aceea, te rugăm să te prezinţi la poştă după 3-4 zile de când am trimis comanda şi să-i rogi să caute coletul tău la Post restant. Nu uita să prezinţi şi buletinul.

În orice caz, e de preferat să ridici coletul cât mai repede, deoarece după 3 zile se aplică taxe de inmagazinaj. Coletul stă la postă 10 zile, dupa care pleacă înapoi spre noi. Dacă din motive obiective nu ai reuşit să ridici coletul în cele 10 zile, îl putem retrimite când ajunge inapoi, dar vei avea de plată taxa de înmagazinaj pentru cele 10 zile (7 lei) + costul unui nou transport (10 lei). Dacă pur şi simplu nu mai doreşti tricourile comandate, e bine să ne anunţi înainte de a (re)trimite coletul, pentru a evita cheltuielile suplimentare.

Costul livrării prin poştă, cu plata ramburs, este de 10 lei. Dacă doreşti să plăteşti comanda prin bancă, taxele poştale vor fi doar 4 lei. Dacă ne anunţi că doreşti să plătesti prin bancă, noi îţi vom trimite o factură proformă, care conţine suma totală a comenzii, precum şi datele necesare pentru plata prin bancă. E posibil să plăteşti un comision, în funcţie de banca de la care faci plata.

Dacă ai ales modalitatea de livrare prin curier, vei primi coletul acasă sau la birou, în 24-48 de ore. Curierul te va contacta telefonic ca să stabiliţi detaliile livrării, aşa că te rugăm să laşi un număr de telefon valid. Costul livrării prin curier rapid, cu plata ramburs, este de 19 lei. Dacă doreşti să plăteşti comanda prin bancă, costul curierului va fi de 12 lei. Dacă ne anunţi că doreşti să plăteşti prin bancă, noi îţi vom trimite o factură proformă, care conţine suma totală a comenzii, precum şi datele necesare pentru plata prin bancă. E posibil să plăteşti un comision, în funcţie de banca de la care faci plata.

Cât costă livrarea?
10 lei/pachet dacă e livrat prin Poşta română şi 19 lei/pachet dacă e trimis prin curier.

În cât timp ajung produsele la mine?
Termenul maxim de livrare este de aproximativ 15 zile de când ai efectuat comanda dar în cele mai multe cazuri coletul ajunge mai repede. În orice caz, dacă e vorba de o urgenţă şi coletul trebuie să ajungă până într-o anumită zi, ia legătura cu noi şi vedem împreună cum facem ca să primeşti comanda la timp.

Cum returnez un produs?
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Nouă ne-ar fi de folos ca atunci când doreşti să returnezi un produs să ne trimiţi un email la adresa oaiacentrala@sheepses.ro si să ne spui ce nu-ţi place la el. Când returnezi un produs, transportul către noi va fi plătit de tine, iar noi iţi dăm banii înapoi dacă produsul ajunge în aceeaşi stare cum l-am trimis. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de solicita o taxă pentru readucerea în stadiul initial (dacă este posibil). Ne este foarte util dacă ne spui ce anume nu îţi place la acel produs şi vom ţine cont de părerea ta mai departe. Dacă nu-ţi place pentru că mărimea nu se potriveşte, poţi alege să îţi trimitem o altă mărime în loc să-ţi dăm banii înapoi. În cazul în care alegi ca produsul să fie înlocuit, vei plăti taxele poştale aferente trimiterii noului produs către tine.

Pot comanda dacă locuiesc în XYZ?
Da, atâta timp cât XYZ se află pe teritoriul României.

Pot comanda un tricou personalizat după instrucţiunile mele?
Dacă ai o imagine pe care o vrei pe un tricou, o vom imprima prin termotransfer sau print digital. Preţul variază în funcţie de mărimea imaginii. Trimite-ne un email cu imaginea la vreauooaie@sheepses.ro şi discutăm detaliile.

Pot comanda tricouri promoţionale pentru compania mea?
Imprimăm orice obiecte promoţionale, nu doar tricouri, fie prin termotransfer, fie prin serigrafie. Trimite-ne o cerere de ofertă la vreauoturma@sheepses.ro.

Sunt designer şi vreau să vând modelele mele pe site-ul Sheepses. Cum putem colabora?
Dacă faci grafică pentru tricouri şi vrei să colaborezi cu noi, aşteptăm un mail la oaiacentrala@sheepses.ro şi-ţi vom da toate detaliile necesare. Designerii care colaborează cu noi primesc un comision din fiecare tricou vândut, imprimat cu modelul lor.

Cum dau de voi când am o problemă/nelămurire/vis urât pe care vreau să vi-l povestesc?
Ne scrii la una din adresele de pe pagina de contact, care ţi se pare mai potrivită pentru ceea ce vrei să discuţi cu noi. Dacă vrei să ne spui ceva în legătură cu comanda pe care o faci, poţi completa câmpul de comentarii în paginile de comandă. Dacă tocmai unul dintre tricourile noastre ţi-a cauzat visul urât, scrie despre asta în comentariile produsului. Poţi, bineînteles, să scrii şi altceva în comentariile produsului. Ideea de bază este că vrem să ştim cum ţi se par produsele noastre.

Continuă
Coşul de cumpărături mai mult
... este gol. :(
Ce e nou? mai mult
Neah...
Neah...
35,00lei
Cele mai vândute
01.House MD + 1 TRICOU BONUS
02.Tricou simplu
03.Imaginea ta pe un tricou
04.Emigrez!
05.Pisica neagra
06.Tricou pentru copii
07.Bad Day
08.House MD
09.Cravata
10.Pisica "devotata"
Comentarii mai mult
House MD + 1 TRICOU BONUS
Buna seara, As dori va rog: -model 3, marime L, Alb, pen ..
4 din 5 stele
Bine de ştiut
Despre noi
Modalităţi de imprimare
Întrebări frecvente

Copyright © 2020 Sheepses
Powered by osCommerce